Salad Ball

De Dip & Grow slabal is de leukste en makkelijkste manier om uw eigen verse, voedingsrijke, organische en knapperige sla te kweken

Levertijd

5 tot 7 dagen

€ 9,99
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

De Dip & Grow slabal is de leukste en makkelijkste manier om uw eigen verse, voedingsrijke, organische en knapperige sla te kweken. Deze unieke manier van zelfkweken zorgt dat u al na 39 dagen voor het eerst kan oogsten. Binnen twee weken na oogsten heeft u weer een volle slabal en is deze opnieuw te oogsten. Zo heeft u een heel seizoen kweekplezier!

De zorgvuldig gekozen slasoorten die uit de bal komen zijn geselecteerd op textuur, smaak en knapperigheid. Een perfecte smaakcombinatie van bitter, zoet en knapperig. Voeg een beetje olijfolie en citroensap aan de sla toe voor een ware smaaksensatie. Deze smaakvolle slabal zit daarnaast vol met voedingsstoffen. Niet te vergelijken met de waterige sla uit de supermarkt die u waarschijnlijk nooit meer wilt kopen.

Om het groeien van uw eigen sla succesvol te laten verlopen hebben we een klein truc toegevoegd. De Dipz & Grow slabal is voorzien van een WaterWick ClickStick, waardoor de slabal de juiste hoeveelheid water opneemt uit de meegeleverde reservoirglas. U hoeft er alleen voor te zorgen dat het reservoir altijd gevuld is met water, de WaterWick zorgt voor het bewateren van de mosbal. 

Product details
-Geschikt voor zowel binnen als buiten. Groeit het beste op een zonnige plek in de periode Maart – Augustus.
-Het is belangrijk om de slabal regelmatig een kwartslag te draaien, zodat elke kant voldoende licht krijgt. 
-Plezier gedurende het hele seizoen, 4-5 keer oogsten van een volle krop sla.
-Kweek uw eigen schone, organische en bovenal ontzettend smaakvolle sla

Gebruiksinstructies zijn te vinden op de verpakking

inhoud:
-1x Mosbal incl. zaadjes en voeding (zitten al in de mosbal verwerkt)
-1x WaterWick ClickStick
-1x Reservoirglas

Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.